Ngeunaan Kami - Edlon Wood Products Co., Ltd.

Tentang Kami

Edlon Wood Products Co., Ltd.

113ece7d5a605f3798a0bab21530463

Edlon Wood Products Co., Ltd. didirikeun taun 2003, ayana di tengah zona ékonomi HuaiHai, beunghar ku sumberdaya bahan kayu sareng pagawé terampil. Kami sok difokuskeun solusi bahan kayu dina konstruksi ngajalin sareng pembuatan perabotan anu difail, Produk utama kami ngandung KOMPUTER KOMPUTER, FILM FACED PLYWOOD, DOORSKIN PLYWOOD sareng HPL PLYWOOD, seueur jinis dewan laminate kalebet PETG, ACYLIC, PVC, MELAMINE ..... .

Urang ngiringan pamakean sumber daya anu saé via kualitas heula, urang teras ngawangun nami anu saé sareng bersih EDLONWOOD, anu ngajamin prinsip-prinsip bisnis anu jujur ​​sareng luhur sareng sadaya konsumén anu kami hargana.

karang
Proses Produksi lapis

Kalungguhan ngadalikeun unggal prosés pikeun ngawujudkeun kualitas anu stabil, pangiriman dina waktosna sareng biaya dikontrol

1572778445 (1)

03e1a2ec8fd542d1e3317d65c4fba46

Kualitas munggaran didamin ku sistem manajemen kualitas ISO. Kami parantos disertipikasi ku EU. Sertifikasi CE; ISO9001: 2000 sistem manajemén kualitas; Sertifikasi CARB US sareng kami ketat pikeun satuju sareng standar kualitas GB nasional sareng HPVA. Kami konsisten nganut ka "Kualitas salamet, Reputasi sareng pamekaran pertahanan, manajemén anu ketat pikeun efisiensi" filsafat bisnis sareng aktip ngalaksanakeun standar standar GB / T9001-2000 sareng sistem manajemén kualitas. Sistem manajemén kualitas 5S anu nerapkeun ketat, tiasa ngajantenkeun kamampuan jaminan kualitas parantos ningkat.

aaaa

Harga saingan tiasa ditawarkeun sabab pabrikna aya di tengah zona ékonomi HuaiHai, padeukeut ka JiangSu, ShanDong, HeNan, AnHui, pusat opat propinsi, pikeun hub transportasi logistik, sareng urang caket sareng palabuhan QingDao sareng LianYunGang. Boga beunghar bahan kayu sareng kuli langkung mirah tapi terampil, mastikeun harga kami kalapa sareng kualitas stabil anu saé kalayan mahal.

1f076c008b1a117d0e9999d8a5adae6
d1ffe29818f2049b32ad169f5ec1ce8

Pangalusna jasa, tim penjualan profésional, komunikasi efektif, sareng dokuméntasi akurat, bakal ngajantenkeun anjeun palanggan wareg. Dumasar kajembaranana anu paling hadé, prinsip anu munggaran, harga saing sareng jasa anu pangsaéna, kami hoyong ngabongkar sumber-sumber beunghar urang Cina sareng klien kami anu terhormat nampi pedah maksimal nalika urusan Edlon.

11
16
15
12
14
17
c92ca16a6edfd054e34398f9e0ab026