Lapisan Bintangor, Lapis Komérsér, Lapisan Konkrit Konkrit - Edlon
  • Diadegkeun dina 2003
  • Edlon Wood Products Co., Ltd
  • DLONWOOD
  • asd
  • dfbdf

Edlon Wood Products Co., Ltd. didirikeun taun 2003, ayana di tengah zona ékonomi HuaiHai, beunghar ku sumberdaya bahan kayu sareng pagawé terampil. Kami teraskeun fokus kana solusi bahan kai dina konstruksi ngajalin sareng pembuatan parabot anu difail, Produk utama kami ngandung KOMPUTER KOMPUTER, FILM FACED PLYWOOD, DOORSKIN PLYWOOD sareng HPL PLYWOOD, seueur jinis dewan laminate kalebet PETG, ACYLIC, PVC, MELAMINE …… Kami ngejar. Ngagunakeun sustainable sumber kai via kualitas heula, urang teras ngawangun nami anu saé sareng bersih EDLONWOOD, nyaéta ngajamin prinsip-prinsip bisnis anu jujur ​​sareng luhur sareng sadaya konsumén anu kami hargana.

Maca deui

Produk Produk

Kadatangan Anyar

  • Panel Laminate

    Panel Laminate mangrupikeun pamrosesan sekundér dina dasar lapis, nutupan permukaanna ku lapisan bahan sanés kanggo nyumputkeun tujuan pamakean anu béda. Ayeuna, urang tiasa nyayogikeun bahan sapertos HPL, PVC, PETG, akrilik, Melamine, UV, sareng sajabana. Hal ieu tiasa dianggo dina parabot luhur, lomari, kamar mandi, jsb.

    Panel Laminate
  • Panto Lapisan

    Lawang lapis ngarujuk kana lapis ukuran khusus anu dianggo pikeun panél panto. Urang tiasa nyayogikeun produk tina rupa-rupa warna, gaya sareng pola luyu pikeun sarat palanggan. Nya kitu, kami aktip ngembangkeun sagala jinis produk énggal, sareng nyayogikeun para nasabah pikeun produk anu pangsaéna mangrupikeun tujuan urang.

    Panto Lapisan
  • Dewan Perabot

    Papan méja mangrupikeun lapis anu paling umum, anu umumna dianggo pikeun nyieun parabot, sapertos papakéan, lomari buku, sareng sajabana kagungan kakuatan anu alus sareng lemes, sareng aya ogé produk khusus, LVL, komponén anu dianggo pikeun nyieun ranjang.


    Dewan Perabot