Kompensatë Bintangor, kompensatë komerciale, kompensatë ndërtimi betoni - Edlon
 • E themeluar në vitin 2003
 • Produkte druri Edlon Co, Ltd
 • DLONWOOD
 • asd
 • dfbdf

Edlon Wood Products Co, Ltd themeluar në vitin 2003, e vendosur në qendër të zonës ekonomike HuaiHai, i pasur me burime materiale druri dhe punëtorë të aftë. Ne gjithmonë përqëndrohemi në zgjidhjet e materialit të drurit në ndërtimin e depozituar dhe bërjen e mobiljeve të paraqitura, produktet tona kryesore përmbajnë PLYWOOD TREGTARE, FILM FACED PLYWOOD, DOORSKIN PLYWOOD dhe HPL PLYWOOD, shumë lloje të bordit të petëzuar përfshirë PETG, ACYLIC, PVC, MELAMINE ...... Ne po ndjekim përdorimi i qëndrueshëm i burimeve të drurit përmes cilësisë së pari, ne gjithmonë ndërtojmë një emër të këndshëm dhe të pastër EDLONWOOD, që garanton parime të ndershme dhe të larta biznesi me të gjithë klientët tanë me vlera.

Lexo më shumë

Produktet e preferuara

Arritje të reja

 • Paneli i petëzuar

  Paneli i petëzuar është një përpunim sekondar në bazë të kompensatës, duke mbuluar sipërfaqen e tij me një shtresë të materialeve të tjera për të përmbushur qëllime të përdorimit të ndryshëm. Aktualisht, ne mund të sigurojmë materiale të tilla si HPL, PVC, PETG, akrilik, Melamine, UV, etj. Mund të përdoret në mobilje të nivelit të lartë, dollap, banjë, etj.

  Paneli i petëzuar
 • Kompensatë e dyerve

  Kompensatë e dyerve i referohet kompensatës me madhësi të veçantë të përdorur për të bërë panele dyer. Ne mund të ofrojmë produkte të ngjyrave, stileve dhe modeleve të ndryshme sipas kërkesave të klientëve. Në mënyrë të ngjashme, ne jemi duke zhvilluar aktivisht të gjitha llojet e produkteve të reja, dhe sigurimi i klientëve me produktet më të mira është qëllimi ynë.

  Kompensatë e dyerve
 • Bordi i mobiljeve

  Bordi i mobiljeve është kompensatë më e zakonshme, e cila zakonisht përdoret për të bërë mobilje, të tilla si veshjet, raftet e librave, etj. Ka forcë dhe sheshtësi të mirë, dhe ekziston gjithashtu një produkt i veçantë, LVL, përbërës që përdoren për të bërë shtratin.


  Bordi i mobiljeve