За нас - Едлон Вуд Производи копродукции, Рибар

За нас

Едлон дрво производи копродукции, Рибар

113ece7d5a605f3798a0bab21530463

Едлон Вуд Производи копродукции, Ltd основана во 2003 година, лоцирана во центарот на економската зона HuaiHai, богата со ресурси од дрвен материјал и квалификувани работници. Ние секогаш се фокусираме на решенија од дрвени материјали во градежништвото и изработката на мебелот, нашите главни производи содржат КОМЕРЦИЈАЛНА ПЛИВУД, ФИЛМ ФАКТИВНА ПЛИВУД, ДОРОСКИН ПЛИВУД и ХПЛ ПЛИВУД, многу видови ламинатни плочи, вклучувајќи ПЕТГ, АКИЛИК, ПВЦ, Меламин ..... .

Прво извршуваме одржливо користење на дрвните ресурси преку квалитет, ние секогаш градиме убаво и чисто име ЕДЛОНВУД, што гарантира чесни и високи деловни принципи со сите наши вредни клиенти.

гребен
Процес на производство на иверица

Строго контролирајте го секој процес за да реализирате стабилен квалитет, испорака навреме и контролна цена

1572778445 (1)

03e1a2ec8fd542d1e3317d65c4fba46

Квалитетот најпрво се обезбедува со ISO систем за управување со квалитет. Ние сме сертифицирани од ЕУ. СЕ сертификација; ISO9001: 2000 систем за управување со квалитет; Сертификација на САД КАРБ и ние сме строго согласно националните стандарди за квалитет GB и HPVA. Постојано се придржувавме кон „Квалитет на опстанок, одбранбена репутација и развој, строго управување со ефикасност“ деловна филозофија и активно имплементираме стандарди GB / T9001-2000 и систем за управување со квалитет. 5S системот за управување со квалитет се строго спроведување, може да ја направи способноста за обезбедување квалитет значително подобрена.

аааа

Конкурентна цена може да се понуди затоа што фабриката се наоѓа во центарот на економската зона HuaiHai, во непосредна близина на JiangSu, ShanDong, HeNan, AnHui, центар на четири провинции, за центарот за логистика за транспорт, а ние сме близу до пристаништата Кингдао и LianYunGang. Да се ​​биде богат со дрвени материјали и поевтина, но квалификувана работна сила, гарантира дека нашите цени се конкурентни и квалитетни стабилни, со висока цена.

1f076c008b1a117d0e9999d8a5adae6
d1ffe29818f2049b32ad169f5ec1ce8

Најдобрата услуга, професионален тим за продажба, ефективна комуникација и точна документација, ќе ве направат како задоволен клиент. Врз основа на нашата најдобра искреност, прв принцип за квалитет, конкурентни цени и најдобра услуга, сакаме да ги споделиме нашите кинески богати ресурси со нашите чесни клиенти да добијат максимални придобивки кога се занимаваат со Едлон.

11
16
15
12
14
17
c92ca16a6edfd054e34398f9e0ab026