Иверица од иверица, комерцијална иверица, градежни плочи од бетон - Едлон
 • Основана е во 2003 година
 • Едлон дрво производи копродукции, ООД
 • ДЛОНВУД
 • асд
 • dfbdf

Едлон Вуд Производи копродукции, Ltd основана во 2003 година, лоцирана во центарот на економската зона HuaiHai, богата со ресурси од дрвен материјал и квалификувани работници. Ние секогаш се фокусираме на решенија од дрвени материјали во градежништвото и мебел за изработка, наши главни производи содржат КОМЕРЦИЈАЛНА ПЛИВУД, ФИЛМ ФАКТИВНА ПЛИВУД, ДАРСКИН ПЛИВУД и ХПЛ ПЛИВУД, многу видови ламинатни плочи, вклучувајќи ПЕТГ, АКИЛИК, ПВЦ, Меламин …… Ние ги извршуваме одржливо користење на дрвните ресурси преку квалитетно прво, ние секогаш градиме убаво и чисто име ЕДЛОНВУД, што гарантира чесни и високи деловни принципи со сите наши вредни клиенти.

Прочитај повеќе

Избрани производи

Нови пристигнувања

 • Панел за ламинат

  Ламинатниот панел е секундарна обработка врз основа на иверица, покривајќи ја нејзината површина со слој од други материјали за да се исполнат различни намени за употреба. Во моментов, ние можеме да обезбедиме материјали како што се HPL, ПВЦ, ПЕТГ, акрилик, Меламин, УВ, итн. Може да се користи во мебел со висок квалитет, шкаф, бања, итн.

  Панел за ламинат
 • Врата иверица

  Иверица од врата се однесува на иверица со посебна големина што се користи за правење панели на вратите. Можеме да обезбедиме производи од разни бои, стилови и обрасци според барањата на клиентите. Слично на тоа, ние активно развиваме сите видови на нови производи, а на нашите цели им нудиме на клиентите најдобри производи.

  Врата иверица
 • Плоча за мебел

  Плочата за мебел е најчестата иверица, која генерално се користи за изработка на мебел, како гардероба, библиотека, итн. Има добра јачина и плошноста, а има и посебен производ, LVL, компоненти што се користат за правење кревет.


  Плоча за мебел