Prakawis Kita - Edlon Wood Products Co, Ltd.

Babagan awake dhewe

Edlon Wood Products Co, Ltd

113ece7d5a605f3798a0bab21530463

Edlon Wood Products Co, Ltd didegaké ing taun 2003, ing tengah zona ekonomi HuaiHai, sugih sumber bahan kayu lan tenaga kerja sing trampil. Kita mesthi fokus ing solusi bahan kayu ing konstruksi lan file sing nggawe ngajokake, Produk utama ngemot KOMPUTER KOMPUTER, FILM FACED PLYWOOD, DOORSKIN PLYWOOD lan HPL PLYWOOD, akeh jinis papan laminate kalebu PETG, ACYLIC, PVC, MELAMINE ..... .

Kita ngupayakake nggunakake sumber daya kayu kanthi berkualitas kanthi luwih dhisik, kita mesthi nggawe jeneng sing apik lan resik EDLONWOOD, yaiku njamin prinsip-prinsip bisnis sing jujur ​​lan dhuwur karo kabeh pelanggan sing dihargai.

karang
Proses Produksi kayu lapis

Ngontrol saben proses kanggo nyadari kualitas sing stabil, pangiriman ing wektu lan biaya sing bisa dikendhaleni

1572778445 (1)

03e1a2ec8fd542d1e3317d65c4fba46

Kualitas pisanan dijamin dening sistem manajemen kualitas ISO. Kita wis sertifikat dening EU. Sertifikasi CE; Sistem manajemen kualitas ISO9001: 2000; Sertifikasi US CARB lan kita ketat sesuai karo standar kualitas GB lan HPVA. Kita terus-terusan netepi "Kualitas slamet, reputasi lan pangembangan defensif, manajemen ketat kanggo efisiensi" filsafat bisnis lan ngetrapake standar standar GB / T9001-2000 lan sistem manajemen kualitas. Sistem manajemen kualitas 5S ditrapake kanthi ketat, bisa nggawe kemampuan jaminan kualitas apik banget.

nggih

Rega sing kompetitif bisa ditawakake amarga pabrik kasebut ana ing tengah zona ekonomi HuaiHai, sing cedhak karo JiangSu, ShanDong, HeNan, AnHui, pusat ing papat propinsi, kanggo hub transportasi logistik, lan kita cedhak karo QingDao lan LianYunGang port. Dadi bahan kayu lan tenaga kerja sing murah nanging trampil, mesthekake yen rega regane kompetitif lan stabil stabil kanthi regane larang regane.

1f076c008b1a117d0e9999d8a5adae6
d1ffe29818f2049b32ad169f5ec1ce8

Layanan paling apik, tim penjualan profesional, komunikasi sing efektif, lan dokumentasi sing akurat, bakal nggawe sampeyan dadi pelanggan sing puas. Adhedhasar keikhlasan sing paling apik, prinsip pertama kualitas, harga kompetitif lan layanan sing paling apik, kita pengin nuduhake sumber daya sugih China kanthi klien sing diajeni entuk keuntungan maksimal nalika urusan karo Edlon.

11
16
15
12
14
17
c92ca16a6edfd054e34398f9e0ab026