Papan lapis Bintangor, Kayu Lapis Komersial, Lapisan Konkrit Konkrit - Edlon
  • Diadegake ing taun 2003
  • Edlon Wood Products Co, Ltd
  • DLONWOOD
  • asd
  • dfbdf

Edlon Wood Products Co, Ltd didegaké ing taun 2003, ing tengah zona ekonomi HuaiHai, sugih sumber bahan kayu lan tenaga kerja sing trampil. Kita mesthi fokus ing solusi bahan kayu ing konstruksi sing dirampungake lan nggawe perabotan, Produk utama ngemot COMMERCIAL PLYWOOD, FILM FACED PLYWOOD, DOORSKIN PLYWOOD lan HPL PLYWOOD, akeh jinis papan laminate kalebu PETG, ACYLIC, PVC, MELAMINE …… Kita ngupayakake. Panganggone sumber daya sustainable kanthi kualitas luwih dhisik, kita mesthi nggawe jeneng sing apik lan resik EDLONWOOD, yaiku njamin prinsip-prinsip bisnis sing jujur ​​lan dhuwur karo kabeh pelanggan sing dihargai.

Waca Luwih

Produk Produk

Kedatangan Anyar

  • Panel Laminate

    Panel Laminate minangka pangolahan sekunder kanthi basis kayu lapis, nutupi permukaan kanthi lapisan bahan liyane kanggo tujuan panggunaan sing beda. Saiki, kita bisa nyedhiyakake bahan kayata HPL, PVC, PETG, akrilik, Melamine, UV, lan liya-liyane. Iki bisa digunakake ing prabot, lemari, jedhing, lsp.

    Panel Laminate
  • Door Plywood

    Papan lapis nuduhake papan lapis ukuran khusus sing digunakake kanggo nggawe panel lawang. Kita bisa nyedhiyakake produk saka macem-macem warna, gaya lan pola miturut syarat pelanggan. Kajaba iku, kita aktif nggawe kabeh jinis produk anyar, lan nyedhiyakake produk sing paling apik kanggo para pelanggan.

    Door Plywood
  • Papan Perabot

    Papan perabot minangka kayu lapis paling umum, sing umume digunakake kanggo nggawe perabotan, kayata lemari klambi, lemari klambi, lan sapiturute uga nduweni kekuwatan lan lemes, lan uga ana produk khusus, LVL, komponen sing digunakake kanggo nggawe amben.


    Papan Perabot